Zacznij ćwiczyć oszczędzanie – 7% w skali roku dla nowych środków do 50 tys. zł przez 3 miesiące

08.03.2024

Elastyczne Konto Oszczędnościowe w VeloBanku wraz z nadejściem wiosny przynosi korzyści. Najnowsza edycja oferty dla nowych klientów daje atrakcyjne oprocentowanie dla nowych środków w wysokości 7% w skali roku do 50 tys. zł przez 3 miesiące, a 6,5% w skali roku dla nadwyżki od 50 tys. zł do 300 tys. zł. Oferta na 6,5% w skali roku dostępna jest również dla dotychczasowych klientów również do kwoty 300 tys. zł nowych środków przez 3 miesiące. Z oferty można skorzystać do 1 kwietnia br.

Bycie mistrzem wymaga regularnego treningu – także w dziedzinie oszczędzania. Z Elastycznym Kontem Oszczędnościowym w VeloBanku nowi klienci szybko zobaczą rezultaty w pomnażaniu swoich środków. Aby skorzystać przez 3 miesiące z promocyjnego oprocentowania na nowe środki:

• 7% w skali roku do 50 tys. zł oraz
  • 6,5% w skali roku dla nadwyżki od 50 tys. zł do 300 tys. zł.

Wystarczy otworzyć Elastyczne Konto Oszczędnościowe zdalnie – bez potrzeby wychodzenia z domu, wyrazić zgody marketingowe i wpłacić nowe środki do 1.04.2024 r.

Dotychczasowi klienci VeloBanku mogą skorzystać z promocyjnego oprocentowania 6,5% w skali roku przez okres 3 miesięcy, na nowe środki do 300 tys. zł.

Otwarcie Elastycznego Konta Oszczędnościowego i skorzystanie z oferty specjalnej na nowe środki, nie wymaga posiadania konta osobistego w VeloBanku. Otwarcie Elastycznego Konta Oszczędnościowego i przelewy wewnętrzne w bankowości elektronicznej są bezpłatne.

Grafika_Zacznij ćwiczyć oszczędzanie.jpg [414.32 KB]